Hoved Forhold Colin Egglesfield

Colin Egglesfield

Horoskopet Ditt For I Morgen

Colin Egglesfield EnkeltRangering 1661 -28Alder 48 år Zodiac Vannmannen Forhold 3 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Colin Egglesfield er for tiden singel.








Forhold

Colin Egglesfield har vært i forhold til Malin Akerman(2014 - 2015)og Stephany Jacobsen(2009 - 2011).



Evangeline Lilly Dominic Monaghan giftet seg

Det ryktes at Colin Egglesfield har koblet seg til Jennifer Love Hewitt(2012).






Om

Colin Egglesfield er en 48 år gammel amerikansk skuespiller. Født Colin Joseph Egglesfield 9. februar 1973 i Farmington Hills, Michigan, USA, han er kjent for Rizzoli & Isles. Stjernetegnet hans er Vannmannen.



Colin Egglesfield har vært i tre matchups på skjermen, inkludert Ginnifer Goodwin i Noe lånt (2011), Jennifer Love Hewitt i Klient listen (2012)og Stacy Haiduk i Alle barna mine (1970).

Colin Egglesfield er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og skuespillere fra Michigan.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Colin Egglesfield! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingto1 år, 4 måneder1 år, 1 måned10 måneder, 6 dager
Ryktet1---
Total31 år, 4 måneder8 måneder, 24 dager10 måneder, 6 dager

Detaljer

FornavnColin
MellomnavnJoseph
EtternavnEgglesfield
Fullt navn ved fødselenColin Joseph Egglesfield
Alder48 år
Fødselsdag9. februar 1973
FødestedFarmington Hills, Michigan, USA
Høyde183 cm
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeSvart
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleMarian Catholic High School, Chicago Heights, Illinois, USA (1991)
universitetUniversity of Iowa, Illinois Wesleyan University
Yrke TekstSkuespiller, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseRizzoli & Isles
År aktiv2000 – nåværende
Talent Agency (f.eks. Modellering)Brillstein Entertainment Partners
Offisielle nettstederhttp://www.colinegglesfield.com, www.instagram.com/colinegglesfield/?hl=no, twitter.com/CEgglesfield, www.facebook.com/pages/Colin-Egglesfield/160508598745
BrorSean
SøsterKerry

Colin Egglesfield (født 9. februar 1973) er en amerikansk skuespiller. Han er kjent for sine roller som Josh Madden i den langvarige såpeoperaen All My Children, Auggie Kirkpatrick på The CWs kortvarige dramaserie Melrose Place, og Evan Parks på The Client List.

Mer om Colin Egglesfield Mindre om Colin Egglesfield

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Malin AkermanForholdFebruar 2014201510 måneder
toJennifer Love HewittStøte på R 20122012-
1Stephany JacobsenForholdSeptember 200920111 år
Malin Akerman #3

Malin Akerman

2014 - 2015

Malin Akerman og Colin Egglesfield separerte ...[vis par] Jennifer Love Hewitt #toRykte

Jennifer Love Hewitt

2012

Colin Egglesfield og Jennifer Love Hewitt er ...[vis par] Stephany Jacobsen #1

Stephany Jacobsen

2009 - 2011

Stephany Jacobsen og Colin Egglesfield skiller ...[vis par] #3

Malin Akerman

2014 - 2015

Malin Akerman og Colin Egglesfield datert fra mars 2014 til 2015.

michelle thomas og shemar moore
Forhold 10 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #to

Jennifer Love Hewitt

2012 (rykter)

Det ryktes at Colin Egglesfield har koblet seg opp med Jennifer Love Hewitt i 2012.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #1

Stephany Jacobsen

2009 - 2011

Stephany Jacobsen og Colin Egglesfield datert fra september 2009 til 2011.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Colin Egglesfield48 VannmannenSkuespiller
amerikansk
Malin Akerman43 TyrenSkuespillerinne
svensk
Jennifer Love Hewitt42 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Stephany Jacobsen40 KreftSkuespillerinne
Australsk

Fotogalleri

Life Happens (2011) Life Happens (2011) En fremmed i paradis - Colin Egglesfield Sergio K. Fotografering av klær Colin Egglesfield og Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield og Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield og Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield og Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield og Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield og Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield og Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield

Filmografi

FilmÅrKarakterType
100 dager å leve2019Gabriel UkerFilm
Tilbakespor2018Detektiv CarterFilm
Midt i X2018Mack PrescottFilm
Gjengjeldelse2018FBI Agent FieldsFilm
Magnetisk plasma for masse (r) Opplysning2018SkyndeKortfilm
In the Blink of an Eye (TV-film)2018DavidTV-film
Rekken2018Alex VilliersFilm
Puckheads (TV-serier)2018Paul BrooksTV-show
Rommet mellom oss2017Sarahs brorFilm
Dårlige mødre2016AstronautFilm
UREAL2015GeorgeTV-show
Vice2015RenereFilm
Bachelor2015AaronFilm
Lucifer2015Ben WheelerTV-show
Mord i Mexico: The Bruce Beresford-Redman Story2015Bruce Beresford-RedmanTV-film
Høstdrømmer2015Ben LawsonTV-film
Dårlig lærer2014JasonTV-show
Jager livet2014Dr. Alex BarrattTV-show
Åpen vei2013DavidFilm
En fremmed i paradis2013JoshFilm
Klient listen2012Evan ParksTV-show
Chicago Fire2012Gordon MayfieldTV-show
Noe lånt2011DexFilm
Livet skjer2011Ivan nr. 1Film
Uforglemmelig2011Agent Charles SewellTV-show
Carnal Innocence2011Tucker LongstreetTV-film
Bare et lite hjerteinfarkt2011EktemannKortfilm
Rizzoli & Isles2010Tommy RizzoliTV-show
Hawaii Five-02010Jordan TownsendTV-show
Au-parene2010JakeKortfilm
Den gode fyren2009BakerFilm
Drop Dead Diva2009Charlie FrenchTV-show
Melrose Place2009Auggie KirkpatrickTV-show
Vakker drømmer2006Joe, Thomas 'Tommy' WarnerFilm
Brothers & Sisters2006Young William WalkerTV-show
Må elske hunder2005DavidFilm
Vampyrer: The Turning2005ConnorFilm
12 dager med terror2004AlexTV-film
S.W.A.T.2003LAPD-offiserFilm
Nip / Tuck2003Mr. RourkeTV-show
Tapt i Oz2002Caleb JansenTV-film
Gilmore Girls2000SeanTV-show
The $treet2000kunstnerTV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999StevenTV-show
Sjarmert1998Team CrossTV-show
Alle barna mine1970Joshua MaddenTV-show
Kjærlighet av drukningVal MartinFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Colin Egglesfield og Ginnifer GoodwinGinnifer Goodwin
    • Noe lånt
      2011
    [vis matchup]
  • Jennifer Love Hewitt og Colin EgglesfieldJennifer Love Hewitt
    • Klient listen
      2012
    [vis matchup]
  • Stacy Haiduk
    • Alle barna mine
      1970
    [vis matchup]





Interessante Artikler

Kompensasjon For Stjernetegn
Betydende C -Kjendiser

Finn Ut Kompatibilitet Med Stjernetegn

Redaksjonens

Lindsey Strauss
Lindsey Strauss
28. mai 2021 ... Lindsey Strauss nyheter, sladder, bilder av Lindsey Strauss, biografi, Lindsey Strauss kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Lindsey Strauss forholdsliste. Lindsey Strauss dating historie, 2021, 2020, liste over Lindsey Strauss forhold.
Touriya Haoud
Touriya Haoud
28. mai 2021 ... Touriya Haoud nyheter, sladder, bilder av Touriya Haoud, biografi, Touriya Haoud kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Touriya Haoud forholdsliste. Touriya Haoud dating historie, 2021, 2020, liste over Touriya Haoud forhold.
Ines Lutz
Ines Lutz
28. mai 2021 ... Ines Lutz nyheter, sladder, bilder av Ines Lutz, biografi, Ines Lutz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ines Lutz forholdsliste. Ines Lutz dating historie, 2021, 2020, liste over Ines Lutz forhold.
Diana Muldaur
Diana Muldaur
28. mai 2021 ... Diana Muldaur nyheter, sladder, bilder av Diana Muldaur, biografi, Diana Muldaur kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Muldaur forholdsliste. Diana Muldaur dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Muldaur forhold.
Sebastian Zurita
Sebastian Zurita
28. mai 2021 ... Sebastián Zurita nyheter, sladder, bilder av Sebastián Zurita, biografi, Sebastián Zurita kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Sebastián Zurita forholdsliste. Sebastián Zurita dating historie, 2021, 2020, liste over Sebastián Zurita forhold.
Natalia Streignard og Donato Calandriello
Natalia Streignard og Donato Calandriello
28. mai 2021 ... Natalia Streignard og Donato Calandriello bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
De beste og morsomste sitatene fra 'Community
De beste og morsomste sitatene fra 'Community'
Etter å ha lest gjennom de beste sitatene fra samfunnet, vil du lure på hvorfor showet var så undervurdert i sin tid. Det kunne ha blitt en kult ...