Hoved Forhold Hyun-Woo Ji

Hyun-Woo Ji

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hyun-Woo JiAlder 36 år Zodiac Skytten Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Hyun-Woo Ji muligens singel.








Forhold

Hyun-Woo Ji har vært i et forhold med Yoo In-Na(2012).



Om

Hyun-Woo Ji er en 36 år gammel sørkoreansk skuespiller født 29. november 1984 i Sør-Korea. Stjernetegnet hans er Skytten






Hyun-Woo Ji har vært i to matchups på skjermen, inkludert Yoo In-Na i Dronning i hyuns mann (2012)og Ye-Sol Jin i Dronning i hyuns mann (2012).



Hyun-Woo Ji er medlem av følgende lister: 1984 fødsler, sørkoreanske filmskuespillere og sørkoreanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Hyun-Woo Ji! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating18 år, 10 måneder--
Total18 år, 10 måneder--

Detaljer

FornavnHyun-Woo
EtternavnFra
Fullt navn ved fødselenHyun-Woo Ji
Alternativt navnJi Hyun-woo, 지현우, Ji Hyun Woo, Hyun Woo Ji
Alder36 år
Fødselsdag29. november 1984
FødestedSør-Korea
Høyde6 '1½' (187 cm)
ByggeAtletisk
StjernetegnSkytten
Etnisitetasiatisk
NasjonalitetSør Korea
universitetSungkyunkwan University for Performing Arts
Yrke TekstSkuespiller, musiker
YrkeSkuespiller
År (er) Aktiv2003 – nåtid
Offisielle nettstederhttp://www.jihyunwoo.com/

Ji Hyun-woo (født Joo Hyung-tae 29. november 1984) er en sørkoreansk skuespiller og musiker. Han var tidligere hovedgitaristen for det koreanske indierockbandet The Nuts og er mest kjent for sin ledende rolle i kabel-TV-serien Queen and I (2012).

Mer om Hyun-Woo Ji Mindre om Hyun-Woo Ji

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Yoo In-NaForholdJuni 2012Juni 2012-
Yoo In-Na #1

Yoo In-Na

2012

Hyun-Woo Ji og Yoo In-Na er atskilt ...[vis par] #1

Yoo In-Na

2012

Hyun-Woo Ji og Yoo In-Na datert fra 18. til juni 2012.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 76% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Hyun-Woo Ji 36 SkyttenSkuespiller
Sør Korea
Yoo In-Na38 TvillingeneSkuespillerinne
Sør Korea

Fotogalleri

Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo Ji Hyun Woo

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Ensom nok å elske2020Cha Kang-WooTV-show
Seulpool Ddae Saranghanda2019Seo Jung-vantTV-show
Sasaenggyeoldan Romaenseu2018Han Seung-jaTV-show
Sal-i-så-seol2018Kim Soon-TaeFilm
Dodooknom, Dodooknim2017Jang Dol-mok (2017)TV-show
Wontideu2016Cha Seung-inTV-show
Aenggeurimam2015.Park No-ahTV-show
Songgot2015.Lee Soo-inTV-show
Teuroteueui Yunin2014Joon-Hyun JangTV-show
Dronning i hyuns mann2012Kim Bong-doTV-show
Chunbunui Ipmatchoom2012Jang Woo-BinTV-show
Mr. Idol2011Yoo-jin LeeFilm
Bujaui Tansaeng2010Choi Seok-BongTV-show
Cheonhamujuk Lee Pyung Kang2009Woo On-dalTV-show
Min søte by2008Yoon Tae OhTV-show
Merry Mary2007Kang Dae-Gu (som Ji Hyun-Woo)TV-show
Sa-rang-ha-ni-gga-gwen-chan-a2006Kang Min-hyukFilm
Oldeumiseu Daieori geukjang-pan2006Film
Over regnbuen2006Kwon Hyuk-juTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Ji Hyun Woo og In-Na YooYoo In-Na
    • Dronning i hyuns mann
      2012
    [vis matchup]
  • Ji Hyun Woo og Ye-Sol JinYe-Sol Jin
    • Dronning i hyuns mann
      2012
    [vis matchup]

Diskusjoner






Interessante Artikler

Kompensasjon For Stjernetegn
Betydende C -Kjendiser

Finn Ut Kompatibilitet Med Stjernetegn

Redaksjonens

Alana Greszata
Alana Greszata
28. mai 2021 ... Alana Greszata nyheter, sladder, bilder av Alana Greszata, biografi, Alana Greszata kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Relasjonsliste for Alana Greszata. Alana Greszata dating historie, 2021, 2020, liste over Alana Greszata forhold.
Maxwell Caulfield
Maxwell Caulfield
28. mai 2021 ... Maxwell Caulfield nyheter, sladder, bilder av Maxwell Caulfield, biografi, Maxwell Caulfield kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Caulfield forholdsliste. Maxwell Caulfield dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Caulfield forhold.
Skorpionens daglige horoskop for mandag 6. november 2023
Skorpionens daglige horoskop for mandag 6. november 2023
Daglig skorpion horoskop for mandag 6. november 2023, Du er litt utålmodig når det kommer til dine ønsker og behov som har blitt neglisjert en stund. Fortsatt der
Den 14 beste anime for å bringe viktige andre til anime
Den 14 beste anime for å bringe viktige andre til anime
Å få din betydningsfulle andre inn i anime kan ofte være vanskelig. Mange mennesker som aldri har sett på anime, kan være veldig rare ...
Jacelyn Reeves
Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Jacelyn Reeves nyheter, sladder, bilder av Jacelyn Reeves, biografi, Jacelyn Reeves kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jacelyn Reeves forholdsliste. Jacelyn Reeves dating historie, 2021, 2020, liste over Jacelyn Reeves forhold.
De 13 beste animasjonene som Hold deg unna Eizouken!
De 13 beste animasjonene som Hold deg unna Eizouken!
Hold deg unna Eizouken! er en av de beste animeene i vintersesongen 2020. Midori Asakusa har et ønske i livet: en anime som ...
De beste magasinene for tenåringer
De beste magasinene for tenåringer
Det er veldig naturlig å utforske dine egne interesser som tenåring, og et månedlig abonnement på et tenåringsmagasin kan hjelpe! Foruten å utforske ...